Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 26.11.2012.

26. nëntor 2012.

Ju ftojm të hënën më 26. nëntor në ora 11 e 30 minuta, Palati i Sërbis hyrja lindore, zyrja 473, të merrni pjes në konferencën e parë për media të kryetarit Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviqit.

Të gjitha mediat e interesuara duhen ta dërgojn akreditimin deri ora 10 me 26. nëntor në E-mail tamara.milosevic@kt.gov.rs