Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 24.11.2017.

24. nëntor 2017.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, do t`iu drejtohet gazetarëve ditën e diel, më 26 nëntor, në ora 12, pranë hotelit „Gejzer“ në Banjë të Sijarinës. Kjo bëhet për arsye të ardhjes në vizitë private të Ilir Metës, presidentit shqiptar në komunën e Medvegjës, i cili në ora 11 dhe 30 minuta do të arrij pranë hotelit „Gejzer“ në Banjë të Sijarinës. Deklarata e presidentit të Shqipërisë Ilir Meta nuk është paraparë.

Gjithashtu nuk është i lejuar inçizimi në pikën administrative „Motivodë“, ndërsa nuk është paraparë as inçizimi i takimit joformal të cilin presidenti shqiptar gjatë ditës do ta ketë me këshilltarët serb dhe shqiptar të kësaj komune.  

Për të hënën nuk është paraparë asnjë aktivitet, sepse presidenti shqiptar në orët e hershme të mëngjesit e lëshon territorin tonë.