Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 22. shkurt 2011.

22. shkurt 2011.

Të mërkurën, në Bujanoc më 13. shkurt me fillim në ora 12.00 në Press Qendrën e Trupit Koordinues të Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, do të mbahet takimi i grupit Punues për tekstet e arsimit fillorë dhe të mesëm në gjuhën shqipe.

Grupi Punues do të kryesohet nga ndihmësministri i arsimit Zhelimir mr Popov. Përpos përfaqësuesve të Ministrisë së arsimit dhe Këshillit Kombëtarë, në punën e Grupit Punues do të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e Institutit për përparimin e arsimit, përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar për arsim, Institutit për tekste si dhe përfaqësuesit e botuesve privat.

Përfaqësuesit e Grupit Punues deklaratat për media do të japin menjëher pas përfundimit të takimit.