Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 14.02.2014.

14. shkurt 2014.

Ju ftojmë që të martën, 18 shkurt, në ora 11, në hapsirat e komunës së Preshevës, të ndjekni truezën e rrumbullakët me emrin „Përmisimi i politikës së pakicave në Republikën e Serbisë“, të cilën e organizon Forumi për mardhënie ndëretnike në bashkëpunim me Komesarin e Lartë të OSBE-së për pakicat kombëtare.

Takimin do të fillohet me fjalimin hyrës të kryetarit të komunës Ragmi Mustafa dhe kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq.

Tryeza e rrumbullakët i dedikohet mardhënieve ndëretnike në jug të Serbisë, ndërsa e realizohet në kuadër të projektit “Politika e pakicave në Serbi- në hap me integrimin”, qëllim i të cilit është analizimi i politikës të pakicave në Serbi.

Mediat e interesuara mund të bëjnë inçizimin e fjalimit hyrës të Ragmi Mustafës, kryetar i komunës së Preshevës si dhe Zoran Stankoviqit, kryetar i Trupit Koordinues, ndërsa në gadishmëri do të jenë edhe pjesëmarrësit tjerë të tryezës së rrumbullakët, të cilët do të japin deklarata për media në pauzë, në ora 12 e 30 minuta.

Në atach e keni të bashkangjitur agjendën e tryezës së rrumbullakët.