Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 12.02.2014.

12. shkurt 2014.

SEANCA E RREGULLTË E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES

Ju fotojmë që të enjten, më 13 shkurt, në ora 13:30 minuta, në Pallatin Srbija, hyrja lindore, në zyrën nr. 473, kati i katërt, të përcillni seancën e kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Në seancën e kryesisë, përveç Zoran Stankoviqit, kryetar i Trupit Koordinues, pritet edhe pjesëmarrja e Nagip Arifit, kryetar i komunës së Bujanocit, Ragmi Mustafës, kryetar i komunës së Preshevës dhe Sllobodan Drashkoviqit, kryetar i komunës së Medvegjës, të cilët janë edhe nënkryetar në këtë trup.

Të pranishmëve në fund të seancës do ti drejtohet Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

I lusim të gjitha mediat e interesuara të paraqësin akreditimin në e-mail adresën

kabinet@kt.gov.rs.