Arkiva e lajmeve
                   

FLUTRA ALIU NGA BUJANOCI NË EKSPOZITË

26. tetor 2016.

Bujanoc – Flutra Aliu nga Bujanoci është njëra ndër pjesëmarreset e ekspozitës së fotografisë në Galerinë Mitoro në Hamburg.

Në ekspozitën “Bukuritë e udhëtimit”, veprat e tyre të dedikuara  në lëvizjen e lirë kanë prezentuar shtatë artisë shqiptar nga SHBA, Kanada, Kosova dhe Metohia, Gjermania dhe Serbia.

Vajza e re nga Bujanoci është e vetmja autore nga jugu i Serbisë të cilat motive i prezenton në fotografitë e veta.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues