Arkiva e lajmeve
                   

FILMI QË SHPËRBLEU FËMIJËT NGA BUJANOCI DHE SHAFIN

16. mars 2023.

Bujanoc - Beograd - Shkolla e filmit të animuar (Shaf) nga Vranja mori një çmim special në Festivalin e 8-të të videoklipit për fëmijë Kidikem në vitin 2023 për filmin e animuar InterCOOLtura, i realizuar me fëmijë nga Bujanoci.

Projekti u zbatua nga Care international Balkans, UG "NEXUS-Vranje" dhe ENECA ndërsa finansuar nga Ministria Gjermane për bashkëpunim dhe zhvillim ekonomik (BMZ) dhe LDS.

Nxënësit që punuan për filmin vijnë nga qarqe të ndryshme kulturore dhe kanë prejardhje të ndryshme sociale.

Burimi: Bujanovcake, Trupi Koordinues