Arkiva e lajmeve
                   

FILLOI TË FUNCKIONOJË APLIKACIONI VENDOR PËR KONTABILISTËT

6. dhjetor 2019.

Aplikacion falas për telefona mobil Biznis INFO,dedikuar perdoruesve në fushën e financave dhe kontabilitetit filloi të funskionojë dhe është zhvilluar në partneritet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD).

Qëllimi i aplikacionit është të unifikojë të gjitha informacionet e rëndësishme për një biznes më efikas në një vend, raporton Tanjug.

Përmes këtij aplikacioni, përdoruesit do të jenë në gjendje të përdorin një informator të taksave dhe kontabilitetit, kalkulatorin e punës, kalendarin e taksave dhe të informohen për pasqyrën e sistemit tatimor në Serbi dhe të përdorin një mjet të veçantë - Asistent POPDV.

Burimi: Tanjug, Poslovno jutro dhe Trupi Koordinues