Arkiva e lajmeve
                   

FËMIJËT NË BUJANOC: TË NA DONI DHE KUPTONI

12. tetor 2021.

Bujanoc - Beograd - Java e Fëmijëve u shënua në të gjitha kopshtet e Bujanocit me përmbajtje dhe aktivitete edukative.

Në oborrin e kopshtit Gëzimi ynë”, duke bërë postera, vizatim dhe mesazhe të bukura, fëmijët hapën programin e sivjetshëm të Javës së fëmijëve, i cili tradicionalisht festohet në fillim të tetorit.

Më të vegjlit, së bashku me edukatorët e tyre, përmes vizatimit dhe mënyrës argëtuese morën pjesë në vizatimin e posterave me moton "Fëmiu është  fëmi për të dashur dhe kuptuar"

 

Parashkollorët e kopshtit në kuadër të shkollës "Branko Radiceviq" mësuan për të drejtat e fëmijëve në mënyrë krijuese dhe me aftësitë e tyre përmes bërjes së posterave dërguan një mesazh të fortë - se çdo fëmijë ka të drejtën e jetës, lumturisë, miqve, lirisë, dashurisë, lojës "

Java e fëmijëve si java më e lumtur për fëmijët u shënua në mënyrën e vet nga të gjitha institucionet arsimore në vend

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues