Arkiva e lajmeve
                   

FABRIKA E SHIRINGAVE EDHE ZYRTARISHT NË PRONËSI TË KOMUNËS SË MEDVEGJËS

15. maj 2019.

Medvegja – Prona e "Spektrit" nga Çaçaku, përndryshe në pronësi të ish fabrikës së shiringave në Gazdar (1,646 metra katrorë), me pesë objekte të tjera prej 205 metra katrorë, pajisje dhe mobilje zyre, me ankand publik zyrtarish është në pronësi të komunës së Medvegjës.

Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, nënshkroi një marrëveshje shitjeje me drejtuesin e falimentimit, D.O.O. "Spektar" nga Çaçaku, dhe pas nënshkrimit, ata vizituan pasuritë e paluajtshme në Gazdar, ku edhe u krye pranim-dorëzimi i objektit.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues