Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË HAPUR SUPERMARKETI I PARË NË MEDVEGJ

15. nëntor 2011.

Në qytezën e Medvegjës dje është hapur supermarketi i parë, këtë e ka hapur ndërmarja e Leskovcit „ Zlatan Trag“  i cili është duqani i pestë në rrethinën e Jabllanicës.
Konsumatorve u janë shpërndarë ëmbelsira dhe produkte tjera pa pages.