Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË HAPUR KONKURS PËR GJENERATËN E 8 TË LIDERËVE TË RINJ (AFATI: 22 SHTATOR 2019)

10. shtator 2019.

Konkursi për gjeneratën e 8-të të programit për Liderët e Rinj është i hapur nga 9 deri në 22 shtator në mesnatë.

Gjatë kësaj periudhe, kandidatët e interesuar do të jenë në gjendje të aplikojnë për një program me një vit të paguar, në të cilin talentet e rinj punojnë dhe avansohennë pjesë të ndryshme të sistemit të biznesit të Delta Holding, dhe më i suksesshmi prej tyre do të vazhdojë të punojë në këtë kompani.

Konkursi është i hapur për të gjithë qytetarët e rinj të Serbisë që kanë mbaruar studimet në çdo fakultet ose kanë status të apsolventit. Regjistrimi për konkursin është i mundur vetëm në internet, në adresën  konkursin.mladilideri.rs.

"Programi Liderët e Rinj është një angazhim i qëndrueshëm i kompanisë sonë, me të cilën forcojmë ekipin tonë dhe krijojmë një menaxhim udhëheqës të ardhshëm. Shumë është e rëndësishme për ne që të ruajmë një numër të konsiderueshëm profesionistësh të rinj në Serbi në këtë mënyrë, të ndërtojmë një karrierë këtu dhe të kontribuojmë në zhvillimin e vendit ku ata u rritën dhe u arsimuan ", tha Marija Desivojeviq Cvetkoviq, zëdhënse e lartë e Delta Holding për Strategji dhe Zhvillim.

Programi Liderët e Rinj u lançua në vitin 2012. Projekti ka tërhequr më shumë se 18,000 kandidatë deri më tani, me 189 të rinj që kalojnë trajnime njëvjeçare.

Burimi: Poslovno Jutro dhe Trupi Koordinues