Arkiva e lajmeve
                   

EKSTET SHKOLLORE PËR FAKULTETET NË MEDVEGJË

22. janar 2010.

MEDVEGJË – Kryetari i Trupit Koordinues Milan Markoviq më 21 janarë vizitoi Medvegjën dhe studentëve të paraleleve të ndara të Fakultetit Ekonomik dhe Juridik të Univerzitetit të Nishit u dhuroi tekstet shkollore të semestrit të dytë në gjuhën shqipe. Ministri Markoviq bisedoi me studentët rreth mësimit dhe problemeve me të cilat janë ballafaquar në semestrin e parë. Ministri Markoviq pret që në katër vitet e ardhshme në këto paralele të ketë rreth 500 studentë.

Dekaneja e Fakultetit Juridik Nevena Petrushiq deklaroi se është e kënaqur me punën e paraleles dhe paralajmëroi investime dhe ndihmë në zhvillimin e mësimit në fakultetin e Medvegjës.