Arkiva e lajmeve
                   

EDHE MEDVEGJA I KA PËRFAQËSUESIT E SAJ PËR KONKURSIN MË TË MADH MUZIKOR NË SERBI

26. shkurt 2021.

Medvegjë - Një audicion për përzgjedhjen e pjesëmarrësve në konkursin më të madh televiziv për fëmijë të transmetuar në Serbi u mbajt në sallën e Shkollës Fillore "Gornja Jablanica" në Medvegjë, ndërsa gjashtë të rinj nga kjo komunë do të tregojnë aftësitë e tyre të këndimit dhe vallëzimit në këtë konkurs të vitit.

Vlerësimi i pjesëmarrësve në konkurs u krye nga ekipi ekspert i "Serbia në ritmin e Evropës".

Medvedja zuri një vend të lartë të 6-të në konkursin e vitit të kaluar "Serbia në ritmin e Evropës". Katarina Petrović, e cila përfaqësoi komunën e Medvegjës vitin e kaluar, do të tregojë aftësitë e saj zanore edhe këtë vit. Ajo do të shoqërohet nga 5 valltare me koreografi.

Projekti "Serbia në ritmin e Evropës" përfshin fëmijë nga i gjithë vendi që mund të shprehin talentin e tyre.

Gara ka shumë të ngjarë që të zhvillohet në shtator, e cila do të varet nga situata me virusin korona.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi koordinues