Arkiva e lajmeve
                   

DRAGAN KULLIQ EMËROHET KRYETAR I ORGANIT TË PËRKOHSHËM NË MEDVEGJË

7. shkurt 2022.

Medvegjë – Beograd Në seancën e Qeverisë së Republikës së Serbisë është marrë vendim për vendosjen e masave të përkohshme në komunën e Medvegjës. Kryetar i Organit të Përkohshëm është emëruar Dragan Kulliq, koordinator i PPS-së në këtë komunë.

Deri në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, komuna e Medvegjës do të udhëhiqet nga Organi i Përkohshëm prej pesë anëtarësh. Në emër të PPS, Goran Ivanoviq dhe kryetari aktual Nebojsha Arsiq, Florim Sahiti nga Partia për Veprim Demokratik (PVD) dhe Millan Stevanoviq nga PSS u emëruan anëtarë të Organit të Përkohshëm.

Burimi: Info Centar Jug, Trupi Koordinues