Arkiva e lajmeve
                   

DONACIONI I FEDERATËS SË BASKETBOLLIT BUJANOCIT

29. janar 2010.

BUJANOC – Të hënën, më 1 janarë në ora 14.00, kryetari i federatës Basketbollistike të Serbisë (KSS), Dragan Kapiçiq, do t'i dhurojë donacionin e Federatës së Basketbollit Qendrës Sportive ,,Mladost'' nga Bujanoci si dhe klubeve basketbollistike ,,BSK Junior"dhe ,,Elita"nga Bujanoci.

Gjatë dorëzimit të këtijë donacioni do të jetë i pranishëm edhe kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ministri Milan Markoviq.

Donacioni i Federatës së Basketbollistëve përbëhet nga dy konstruksione ndihmë, 20 topa për shkollën e basketbollit si dhe nga gjashtë topa për tri shkollat fillore.

Pjesëmarrëse në promovimin e shkollës së basketbollit do të jenë shkollat fillore ,,Branko Radiqeviq" dhe ,,Naim Frashëri" nga Bujanoci, shkolla fillore ,,Muharrem Kadriu" nga Tërnoci i madh si dhe klubet basketbollistike ,,BSK Junior" dhe ,,Elita" nga Bujanoci.

Ky donacion është fillimi i bashkëpunimit e cili do të vazhdojë edhe në vitet e ardhshme.