Arkiva e lajmeve
                   

DONACION PËR KUZHINËN POPULLORE

12. janar 2012.

Leskoc – Kompanija “Frikom” njoftoi se sot kuzhinës popullore në Leskoc do ti dhuroj perime te ngrira, dhe që në aksion “Dinar për kuzhinën popullore” do ti dhuroj dy tonë fasule të ngrirë kuzhinës popullore në të gjithë Sërbijën. Perimet janë të destinuara në Leskoc, Vlladicki han, Vranjë, Bujanoc, Tërgovisht dhe Medvegj.