Arkiva e lajmeve
                   

DIPLOMAT JANË PROBLEM I CILI MUND TË ZGJIDHET

13. janar 2012.

Beograd – Sekretari shtetror i Ministris për Kosovë dhe Metohi Ivanoviq tha se Qeveria e Sërbisë po përgaditet për rregullimin e njohëjeve të diplomave, të bazuar në marveshjen e arritur në dialogun mes Beogradit dhe Prishtinës. Ivanoviq tha se për zgjidhjen e problemit dhe çështjes së diplomave janë më të interesuar Shqiptarët nga jugu i Sërbis.