Arkiva e lajmeve
                   

DEKLARATË PËR MEDIA - 17 shtatorë 2009

17. shtator 2009.

Të nderuar

Në suaza të aksionit ,,një mijë kompjuterë për shkollat në Serbi’’ Kryetari I Trupit koordinues dhe minister i pushtetit lokal dhe vetëqeverisjes lokale Milan Markoviq, me drejtorin general të NP PTT komunikacionit ,,Srbija’’ Goran Qiriq, do t’i dhurojë SHF ,,Bora Stankoviq’’ në fshatin Klenik të komunës së Bujanocit, shtatë kompjuterë dhe dy printerë për kabinetin e informatikës të kësaj shkolle. Mjetet kompjuterike ministri MArkoviq dhe drejtori Qiriq do t’i dhurojnë nxënësve nesër më 18 shtatorë 2009 në ora 13.00