Arkiva e lajmeve
                   

BURSAT NORVEGJEZE PËR STUNDENTËT E SERBISË

26. shtator 2014.

Nish – Universiteti për Shkencë dhe Teknologji nga qyeteti norvegjez Trondëhajm ka shpallur konkurs për bursa studimi në semestrin pranveror të vitit 2015.

Të drejtë për të konkuruar për bursë kanë studentët nga Serbisa të cilët studiojnë në fakultetin e Elektros, Maqinerisë, Ekonomisë, Mjeksisë apo Fakultetin e Mbrojtjes në Punë.

Afati për paraqitje është 1 tetori, ndërsa data e testimim të njohurive të gjuhës engleze do të përcaktohet më vonë.

Bursa mbulon harxhimet e studimit dhe jetesës në Norvegjim si dhe harxhimet e transportit, sigurimit shëndetsor dhe vizës.

Bursat ndahen në kuadër të projektit “Serbia-Norëay Scholarship Scheme“.


Të gjitha informacionet rreth programit, si dhe formularit aplikues gjenden në adresën elektronike www.nt-nu.edu/studies/financingandscholarships/serbia ose në ueb faqen e Universitetit të Nishit (në fushën për bashkëpunim ndërkombëtar).

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues