Arkiva e lajmeve
                   

BUJANOCASIT E VEGJËL TEK KAMBERI

9. tetor 2019.

Bujanoc - Kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi, priti në kabinetin e tij fëmijët e institucionit parashkollor Gëzimit Ynë, në kuadër të  Javës së Fëmijëve.

Udhëhequr nga drejtori i institucionit, Milovan Aleksic, vizita tradicionale tek kryetari përfshinte fëmijët nga kopshti qendror i fëmijëve në Bujanoc dhe një grup nga Tërnoci i Madh dhe shkolla fillore "Branko Radiçeviq".

"Hapja dhe sinqeriteti i fëmijëve na japin shtysën për të vazhduar punën. I uroj atyre një të ardhme të ndritshme ”, tha Kamberi.

Me rastin e Javës së Fëmijëve, e cila këtë vit festohet nën moton "Secilën të drejtë – fëmijët ta jetojnë lehtësisht", dhe zgjat nga 7 deri në 13 tetor. Drejtori Aleksiq thotë se institucioni që ai administron ka përgatitur një sërë aktivitetesh.

"Ne patëm një shfaqje në sheshin e qytetit të hënën; sot është një vizitë te kryetari i bashkisë, dhe të mërkurën ne vazhdojmë të festojmë Javën e Fëmijëve duke vizituar dhe shoqëruar me grupe të fëmijëve romë. Të enjten, shfaqja është në kopshtin qendror dhe ne e mbarojmë me ditën e sportit në ditën e premte”, tha Aleksiq.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues