Arkiva e lajmeve
                   

BRANKO KOCKICA SOT NË LEBAN

30. mars 2017.

Leban – Tregimi shumë i njohur “Gjinkalla dhe milingona” do të shfaqet sot në Shtëpinë e Kulturës “Radan” në Leban, me fillim prej orës 17. Hyrja është falas.

Heronjët kryesor të roleve të para dhe dyta janë përtaci Gasha dhe i zoti Radisha. Tregimi i tretë luhet “folenë e vërtetë të milingonave”. Rolet i luajnë: Branko Milliqeviq, Bogdan Bogdanociq, Stevan Pijale, Tamana Gjorgjeviq, Stefan Aleksiq, Aleksandar Vujanoviq Predrag Filipoviq. Regjisori i shfaqjes është Ana Zdravkoviq.

Shfaqja do të shfaqet nën sponsporizimin e Ministrisë së Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues