Arkiva e lajmeve
                   

BANJA E BUJANOCIT DEL NGA SISTEMI I KOVIDIT

7. gusht 2020.

Bujanoc - Spitali Special i Banjës së Bujanocit po del nga sistemi kovid, njoftoi epidemiologu, Branislav Tiodoroviq. Ai tha në Vrajë se do t'ia propozonte atë Shtabit të Krizave të Republikës, në të cilin është anëtar.

"Ata janë të përgatitur mirë, atyre u mungon disa pajisje dhe mjete mjekësore, gjë që nuk është problem për t'u siguruar, por ne mendojmë se është më mirë që ata të bëjnë punën e tyre“. Banja e Bujanocit mund të kthehet në sistemin Kovid brenda 48 orësh," theksoi Tiodoroviq.

Banja e Bujanocit hyri në sistemin kovid më 20 korrik.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues