Arkiva e lajmeve
                   

AUTOMJETE TË ZJARRFIKSËVE PËR SIMPON

1. gusht 2011.

Vranjë – Blerja e automjetit të zjarrëfiksave që ka kushtuar  133 000 euro, është rezultat i bashkpunimit të sukseshëm 12 vjeçarë në mës  Simpos dhe DDOR Novi Sad.

Automjeti për zjarrfikje  do të shërbej për nevojat e Simpos, respektivisht për kompanitë amë dhe fabrikave amë dhe filialave të saja në Bujanoc, Preshevë, Surdulicë  dhe Trgovishtë.

„Në rast të nevojës, automjeti për zjarrfikje do të ofroj ndihmë në teritorin e qytetitt të Vranjës dhe komunave fqinje.“, thuhet në deklaratën e Simpos dhe shtohet se „ blerja e kësi lloj automjetit më së miri vërteton  që bashkpunimi i mirë ka interesa afatgjatë dhe mund të rezultojë  me një lëvizje të mirë biznesi, po edhe  në kushtet e krizës ekonomike“.