Arkiva e lajmeve
                   

AUDICIONI PËR PJESËMARRJE NË GARËN “SERBIA NË RITËM TË EUROPËS” TË SHTUNËN NË MEDVEGJË

24. janar 2020.

Të gjithë të rinjët të interesuar, të moshës prej 12 deri 20 vjeçare, të cilët dëshirojnë të marrin pjesë në audicionin "Serbia në ritmin e Evropës" për këngëtarët dhe valltarët mund të regjistrohen në Shkollën Fillore Jablanica e Epërme në Medvegjë deri në 25 janar, ose deri në fillimin e audicionit në orën 12.30.

Për nevojat e  audicionit, pjesëmarrësve do të prezantohen dy këngë të një zhanri të ndryshëm, ndërsa valltarët duhet të sjellin një flash USB me muzikën e tyre të cilën do të shfaqin.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues