Arkiva e lajmeve
                   

ATLETËT E BUJANOCIT KANË VRAPUAR NË SHKUP

7. tetor 2019.

Bujanoc, Shkup - Atletët nga Bujanoci, anëtarë të Klubit Maratonistët e Vrajës, morën pjesë në garën 10 km, si pjesë e manifesitimit “Shkupi Run 2019”.

Bujanoci dhe kolegët e tyre nga Vraja arritën rezultatet e mëposhtme:

Sasha Qukoviq 41:45, Dejan Katanceviq 52:31, Ninoslav Kostiq 52:37, Dalibor Nakiq 55:11, Zoran Bogdanoviq 55:11, Riçard Krstiq 01:07:22.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues