Arkiva e lajmeve
                   

ARRESTIME NË PRESHEVË PËRSHKAK MARIUHANËS

27. maj 2014.

Preshevë – Me aksionin e përbashkët të policisë së Vranjës dhe Bujanocit, në një fshat të Preshevës, në shtëpinë e SH.V. (1994), janë konfiskuar 3.383 gram materie për të cilën dyshohet se është marihuanë, ka njoftuar Administrata Policore e Vranjës.

Me autorizimin e zëdhënësit të prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, punonjësit e policisë kanë marrë vendin për mbatje deri 48 orë të SH.V. (1994)  nga rrethina e Preshevës përshkak dyshimit se ka kryer vepër penale të prodhimit të paligjshëm dhe trafikimit të drogës, thuhet në njoftim.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues