Arkiva e lajmeve
                   

ANKESA ADVOKATIT TË POPULLIT (OMBUSMANIT)

28. nëntor 2011.

Bujanoc – Advokatit të popullit (Ombudsmanit) Republikan që nga fillimi i vitit i kanë arritur 299 ankesa nga qytetarët e komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjvs. Këshilltarja e lartë për mardhënie me publikuin pranë Ombudsmanit Elvira Tot ka thënë se ankesat e qyetarëve janë rreth problemeve të përditshme të qytetarëve, si në të gjitha qytetet tjera të Serbisë, ku asnjë ankesë ndëretnike deri tani nuk ka pasë.