Arkiva e lajmeve
                   

AKSIONI PËR PASTRIMIN E LIQENIT TË BUJANOCIT DHE RRETHIT TË TIJ MË 2 PRILL

31. mars 2017.

Bujanoc – Grupi joformal i të rinjëve të Bujanocit ka nisur iniciativën për pastrimin e Liqenit të Bujanocit dhe rrethit të atij lokacioni.

Ata kanë ftuar të gjithë vullnetarët që tek liqeni të grumbullohen më 2 prill në mesditë në mënyrë që të marrin pjesë në këtë aksion.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues