Arkiva e lajmeve
                   

AKSIONI HUMANITAR PËR DUNJËN

19. nëntor 2019.

Bujanoc - Grupi i Fëmijëve dhe të Rinjve Indigo, me mbështetjen e UNHCR (Komisioneri i Lartë i KB për Refugjatët) dhe në bashkëpunim me Shoqatën Dituria me qendër në Bujanoc, organizuan një aksion humanitar për të mbledhur fonde për blerjen e aparatit për kollë i cili është i nevojshëm për shërimin e Dunja Milanoviq nga Bujanoci, ndërsa gjithë në marrëveshje me prindërit e saj.

Të gjithë ata që dhuruan para morën si dhuratë disa nga sendet e bëra nga djemtë dhe të rinjtë emigrantë në Qendrën e Pranimit në Bujanoc dhe vullnetarët e rinj të "Diturisë" nga Bujanoc gjatë punëtorive të mbajtura në tetor dhe nëntor në Qendrën e Pranimit dhe ambientet e shoqatës.

Të gjitha fondet e mbledhura do t'iu transferohen prindërve të Dunja Milanoviqit.

Burimi: Jugpress dhe Trupi Koordinues