Arkiva e lajmeve
                   

60 MILIONË EURO PËR INFRASTRUKTURË TË SERBISË JUGORE DHE JUGLINDORE

27. tetor 2017.

Bujanoc, Beograd – “Prej 100 milionë eurove kredi, aq sa do të arrijnë deri në fund të vitit në buxheti i Bankës Botërore, 60 milionë euro të dedikuara për mirëmbajtjen e infrastrukturës, ndërsa 40 milion euro për efikasitetin energjetik”, deklaroi Zorana Mihajloviq, ministresha e ndërtimtarisë, telekomunikacionit dhe infrastrukturës së Republikës së Serbisë.

Sa i përket infrastrukturës rrugore, ministresha Mihajlloviq ka sqaruar se më së shumti të holla do të investohen për mirëmbajtjen e 3.000 km rrugë, para së gjithash në Serbinë jugore dhe lindore, përkatësisht në Nish, Merdare, Preshevë dhe Vrajë.

Ministresha Mihajloviq sot me drejtorin e Bankës Botërore do të vizitoj pjesën e Koridorit 10.

Burimi: RTS dhe Trupi Koordinues