Arkiva e lajmeve
                   

6, 7, 13 dhe 14 shtatore 2008-12-10

6. dhjetor 2008.

Sektori per media i Misionit te OSBE-se ne Serbi, ne bashkepunim me radio stacionet B92 dhe Radio Ema nga Bujanoci, organizon trajnimin e grupit te radio gazetareve te rinje te cilet jane ne praktike ne kete radiostacion te Bujanocit. Qellimi i ketij trajnimi eshte qe gazetaret e rinje t'i perfitojne shkathtesite themelore nga sfera e radio gazetarise si dhe te permiresoje kapacitetet e Radio Emes me produksion te gazetarise.