Arkiva e lajmeve
                   

30.10.2009

30. tetor 2009.

Përfaqësuesit politik Shqipëtarë nga Presheva dhe Bujanoci kanë dorëzuar Ministrisë për të drejtat e njeriut dhe pakicave kombëtare iniciativën për formimin e Këshillit Nacional Shqipëtarë. Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi deklaroi se është në rrjedha e sipër procedura e formimit të listave zgjedhore.