Arkiva e lajmeve
                   

30.06.2009

30. qershor 2009.

Delegacioni e organizatës joqeveritare dhe të vetëqeverisjes lokale nga Bujanoci dëshiron që në Zrenjanin më për së afërmi të njoftohet me përvojat e bashkëpunimit të vetëqeverisjes lokale dhe sektorit  joqeveritar, deklaroi anëtarja e delegacionit Lidija Janjic. Në fillim të vizitës dyditore  Zrenjaninit, ajo potencoi se qendra civile në Bujanoc, me mbështetjen e ambasadës se Holandës në Beograd, realizon projektin me titull ,,Ndërtimi i partneritetit për të drejtat e njeriut'', sipas të cilit projekt, përpos tjerash është paraparë edhe vizita e Zrenjaninit. Ky qytet dallohet si shembull i raporteve të mira ndëretnike në këtë mjedis shumënacional, deklaroi Zonja Janjiq.