Arkiva e lajmeve
                   

27. janar 2009

27. janar 2009.

Në Bujanoc mbajt tribuna e nëntë me radhë në suaza të projektit ,,Kosova nga ana tjetër’’  të cilën e organizon organizata joqeveritare Qendra për demokraci dhe zhvillim të Sërbisë Jugore dhe agjensioni regjional JUGpress. Projektin e mbështetë ambasada e Britanisë së Madhe në Beograd.
Në tribunë rreth punës së Euleksit në Kosovë foli Azem Vlasi kurse Rada Trajkoviq, kryetarja e organit të këshillit nacional serb për Kosovë foli për joqëndrueshmërinë e pamvarësisë së Kosovës.
Informata më të gjërësishme rreth kësaj tribune mundë të merrni në webfaqen e JUGpressit ( www.jugpress.com ).