Arkiva e lajmeve
                   

24.04.2009

24. prill 2009.

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, qëndroi në një vizitë triditore në Turqi me q’rast u takua me afaristët e suksesshëm nga Stambolli të cilët shprehën gatishmërinë për investimet e tyre në komunat e Preshevës dhe Bujanocit. ,,Afaristët nga Turqia shprehën gatishmërinë e tyre për investime, kurse vëmendja e tyre më tepër ka qenë e koncentruar tek privetizimi në komunat e Preshevës dhe Bujanocit e sidomos në Bujanoc si dhe përfshirjen e tyre në shfrytëzimin e kapaciteteve në koridorin 10 i cili kalon nëpër komunën e Bujanocit’’, deklaroi Kamberi. Ai gjithashtu shtoi se ka filluar inisiativa për vëllazërimin e komunës së Bujanocit me komunën  Fatih të Stambollit.