Arkiva e lajmeve
                   

23. janar. 2009

23. janar 2009.

Përfaqësuesit o organizatës amerikane për zhvillim USAId dhe komuna e Leskocit, Lebanës, Vllasotincës dhe Medvegjës nënshkruan marrëveshjen mbi realizimin e programit ,,të arrituarat e të rinjëve’’ i cili do të zbatohen në shumë shkolla të mesme në këto komuna. Qëllimi i këtij programi siq deklaroi drejtori i programit Majkëll Pillsberi,  është promovimi i përparësive dhe kuptimi i biznesit, ekonomisë së tregut dhe biznesi në mes të rinjëve.