Arkiva e lajmeve
                   

22.07.2010

22. korrik 2010.

Kryetari i këshillit Nacional të Shqipëtarëve Galip Beqiri deklaroi se mbledhja konstituive e këshillit Nacional të Shqipëtarëve do të mbahet të shtunën më 24 korrik të vitit 2010 në Bujanoc ku do të përfshihen përfaqësuesit Shqipëtarët nga Bujanoca, Presheva dhe Medvegja.