Arkiva e lajmeve
                   

22. 05. 2009

22. maj 2009.

Mbrojtësi i qytetarëve të Republikës së Serbisë Sasha Jankoviq do të vizitojë javën e ardhshme Bujanocin, Preshevën dhe Medvegjën, ku me qytetarët dhe përfaqësuesit e pushtetit lokal do të bisedojë rreth problemeve që i preokupojnë si dhe rreth realizimit të të drejtave të qytetarëve. Ombudsmani me ministrin e pushtetit lokal dhe të qeverisjes lokale Milan Markoviqin si dhe me kryetarët e këtyre komunave më 26 maj në Bujanoc do të bsedojë rreth mundësisë së hapjes së zyres së Mbrojtësit të të drejtave të qytetarëve në Serbinë jugore në mënyrë që qytetarët e kësaj treve të kenë qasje sa më të afërt me shërbimet e Mbrojtësit të drejtave të qytetarëve.