Arkiva e lajmeve
                   

16.04.2009

16. prill 2009.

Edhe tetë familje të qvendosura në Medvegjë, të cilat deri tani kanë qenë të vendosura në qendrat kolektive, deri në shtatorë të këtijë viti do të kenë ,,kulm mbi kokë’’. Dy objekte të reja me banesa dedikuar posaqërisht për ta do të ndërtohen në lokacionin përballë stacionit të autobusit ku para gjashtë vitesh janë ndërtuar katër ndërtesa ku kanë gjetur strehim përgjithmonë 16 familje të ngjajshme.

Ky projekt finansohet së bashku nga organizata joqeveritare gjermane ,,ABC’’ dhe Komisioni Europian, kurse investimi i përgjithshëm kapë sumën prej 1,8 milon euro.