Arkiva e lajmeve
                   

16.03.2010.

16. mars 2010.

„Edhepse zgjedhjet për Këshillin nacional janë panifikuar në kohën kur numri më i madh i Shqipëtarëve nga Bujanoci dhe Presheva gjenden jashtë vendëlindjes së tyre, pres që përgjigja të jetë  në numër të konsiderueshëm ashtu siq ka qenë edhe për zgjedhjet lokale’’, deklaroi lideri i Partisë për Veprim Demokratik Riza Halimi. Ai potencoi se është i kënaqur me numrin e të regjistruarve në listën e posaqme për zgjedhje të drejtëpërdrejta për zgjedhjen e Këshillit nacional dhe se ka rreth 2600 nënshkrime më tepër se sa që është paraqparë me cenzus për zgjedhje të drejtëpërdrejta.