Arkiva e lajmeve
                   

16 janare 2009

16. janar 2009.

Organizata joqeveritare Qendra per demokraci dhe zhvillim te Serbise Jugore dhe Agjensioni Regjional Informativ Jugpress, me 16 janare kane organizuar tribunen e tete me radhe ne Bujanoc. Tema e tribunes ka qene situata aktuale politike ne komunen e Bujanocit dhe problemi rreth daljes se keshilletareve serb nga keshilli komunal i Bujanocit.

Ne tribune moren pjese Shaip Kamberi, kryetare i komunes se Bujanocit, Goran Tashkoviq, kryetare i keshillit te Partise Demokratike per Bujanoc si dhe Stojanca Arsiq, nga Grupi i Qytetareve.

Ne tribune eshte marre vendimi se vetem me dialog te hapur dhe konstruktiv mundet te arrihet deri te zgjidhja e problemit ne parlamentin e Bujanocit. Tribuna eshte organizuar ne suaze te projektit ,,Kosova nga ana tjeter" te cilen e realizon OJQ Qendra per demokraci dhe zhvillim te Serbise Jugore dhe Agjensioni Regjional informativ Jugpress. Projektin e perkrahe Ambasada e Britanise se Madhe ne Beograd.