Arkiva e lajmeve
                   

15. 1. 2010.

15. janar 2010.

Kryetari I Kuvendit Komunal të Preshevës, Skënder Destani, deklaroi se këshillëtarët në mbledhjen e jashtëzakonshme kanë kërkuar formimin e gjykatës themelore dhe gjykatës së lartë për tri komunat në jug të Serbisë.

,,Vendimi i takimit të jashtëzakonshëm të Kuvendit Komunal është që të kërkohet themelimi i këtyre dy gjykatave për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë me seli në Preshevë. Kërkojmë edhe themelimin e prokurorisë, selia e të cilit poshtu duhet të jetë në Preshevë”, deklaroi Destani.