Arkiva e lajmeve
                   

14. 10. 2009.

14. tetor 2009.

Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi si përfaqësues legjitim e pakicës Shqipëtare në Serbi, dorëzoi kërkesën për formimin e listës së veqant zgjedhore për zgjedhje për këshillin nacional të kësaj pakice.

- Së bashku me kërkesën kamë dorëzuar edhe 3.494 nënshkrime të verifikuara në gjyq, sipas së cilës do të jetë e mundur që Ministria për të drejtat e njeriut dhe të pakicave kombëtare do të na mundësojë formimin e listës së veqant zgjedhore- theksoi Kamberi. Për të pasur zgjedhje të drejtëpërdrejta, duhet që në këtë listë të regjistrohen së paku 24.000 Shqipëtarë.