Arkiva e lajmeve
                   

13.04.2010.

13. prill 2010.

Agjensioni Amerikan për zhvillim ndërkombëtarë (USAID) dje njoftoi se përmes Programit siguria ekonomike, ka siguruar ndihmë në mjete finansiare dhe teknike grupit prej 11 sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme që të mundë të prezentohen në Panairin Ndërkombëtarë të bujqësisë në Mostar. Në deklaratë thuhet se në panairin e Mostarit do të prezentohen sipërmarrjet nga sektori ushqimorë dhe industria e tekstilit nga Serbia jugore dhe Sanxhaku. Serbia këtë vit është partner i panairit dhe se kryetari i Serbisë Boris Tadiq zyrtarisht do ta bëjë hapjen e këtijë panairi.