Arkiva e lajmeve
                   

12.11.2009

12. nëntor 2009.

Vendimi i mbrojtësit të qytetarëve mbi formimin e zyreve lokale në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është shpallur në ,,Fletën zyrtare’’. Zyret lokale formohen me qëllim të realizimit më efikas të mbrojtjes dhe avansimit të të drejtave dhe lirive të pakicave si dhe të drejtave të qytetarëve në këtë regjion.