Arkiva e lajmeve
                   

09 shkurtë 2009

9. shkurt 2009.

Qendra për demokraci dhe zhvillim të Serbisë Jugore dhe agjensioni informativ regjional JUGpress, në Leskoc organizuan tribunën e dhjetë me radhë në suaza të projektit ,,Kosova nga ana tjetër’’. Pjesëmarrësit e tribunës kanë qenë Mllagjan Gjorgjeviq, këshillëtarë i kryetarit Boris Tadiq për Kosovën, Marko Jakshiq, nënkryetarë i komunave serbe në Kosovë si dhe Dragan Nikoliq, kryeshef i rrethit të Pomoravles në Kosovë.
Ky projekt zgjatë gjashtë muaj, kurse tribunat mbahen një herë në muaj në Leskoc dhe Bujanoc. Projekti mbështetet nga ambasada Britanike në Beograd.
Informata më të hollësishme mundeni të merrni në webfaqen e JUGPRES-it (www.jugpress.com ).