Arkiva e lajmeve
                   

01.07.2009

1. korrik 2009.

Me investimin e 18 milion dinarëve në zgjërimin e hapësirës dhe me blerjen e pajisjeve, Ministria e drejtësisë së Serbisë ka përmirësuar dhe lehtësuar në mënyrë të dukshme punën e prokurorisë komunale në Preshevë, thuhet në solemnitetin gjatë dorëzimit të hapësirës së re në përdorim.

- Deri tani kami punuar në një hapësirë prej 30 metrash katrorë si dhe kemi pasur  
pajisje të vjetra, kurse tani posedojmë 300 metra katrorë hapësirë për punë e cila dukshëm do të ndikojë në kualitetin e punës sonë - deklaroi Jusuf Sulejmani, prokurorë nga Presheva.
Prokurori shtetërorë i qarkut Milan Bozhiloviq tregoi specifitetin i kushteve në të cilin punon prokuroria në Preshevë dhe shtoi se ka qenë e domosdoshme investimi që të mundë të përmirësohet efikasiteti i punës së këtij organi prokuror në regjionin e Pçinjës.