Takimi i përfaqësuesve të kooperativës bujqësore ,,Jug Levosoje’’ me zëvendësministrin e bujqësisë dhe me përfaqësuesit e qumështores së Shabacit 16.06.2010. - Galeria

  Следећа страна »