Sep 2, 2022

Ndarja e çantave dhe artikujve shkollor - Bujanoc - Shtator 2022

më shumë

Jul 8, 2022

Drugi sastanak Posebne radne grupe za integraciju Albanaca - jul 2022. godine

më shumë

Jun 14, 2022

Qyteti ynë, shkollat tona: Vizitë shkëmbyese e shkollave të Novi Sadit dhe Bujanocit

më shumë

May 27, 2022

Razgovori o popisu - maj 2022. godine

më shumë

Mar 22, 2022

Poseta stažista OEBS-ovog programa stručne prakse Službi Koordinacionog tela i Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društevni dijalog

më shumë

Mar 14, 2022

Drustveni dijalog - Mart 2022.godine.

më shumë

Feb 18, 2022

Promocija knjige

më shumë

Nov 17, 2021

Društveni dijalog - Plan od sedam tačaka,tema obrazovanje - Bujanovac, novembar 2021.godine | Foto: Lorik Mustafa

më shumë

Sep 21, 2021

U okviru projekta „Naš grad,naše škole“, Koordinacionog tela i grupe 484, bujanovački srednjoškolci obeležili Dan mira

më shumë

Sep 3, 2021

Dodela ugovora za bespovratna sredstva preduzetnicima

më shumë

  Следећа страна»